TÚRÁK A FERTŐ-TÁJON ÉS  A HANSÁGBAN

Soproni városlátogatás alkalmával hiba lenne csak a belvárosra gondolni. A városon kívül is megannyi élményt találunk. „A természet nem ismer határokat” – és Tislér Diána túravezető sem, aki a Hanságban és a Fertő-táj osztrák és magyar nemzeti parkjában is otthonosan kalauzolja túrázókat.

Nézzük, milyen programokból választhatunk!

1.) Madárles

A Fertő-tó osztrák és magyar oldalán is. Akár gyalogosan, akár lovaskocsival. És ami a legjobb, kiváló minőségű KOWA távcsövekkel felszerelkezve.

Madárles a Fertő-tájon

Madárles a Fertő-tájon

2.) Lovaskocsikázás madárlessel

Hátrahagyva a világ zaját, az érdeklődő lovaskocsira ülve ismerkedhet a Fertő-táj múltjával és jelenével, a Vasfüggöny emlékhellyel, a természet csodás növény-és állatvilágával. A résztvevők találkozhatnak a színpompás gyurgyalaggal betekintést nyerve annak rejtélyes életébe, ősszel pedig a vadludaké a főszerep.

Lovaskocsikázás madárlessel a Fertő-tájon

Lovaskocsikázás madárlessel a Fertő-tájon

3.) Egyéni túravezetés

A több éves túravezetői tapasztalattal az óvodástól az örök ifjú korig biztosítva van a hangulatos, egyéni túravezetés. Akár fotósoknak, akár céges rendezvények részeként.

Egyéni túravezetés Tislér Diána túravezetővel a Fertő-tájon

Egyéni túravezetés Tislér Diána túravezetővel a Fertő-tájon

4.) Kerékpártúra

Kerékpártúráink során áttekerünk a határmenti osztrák nemzeti parki területekre.

Túravezetőnk-szakmai ismereteivel- hivatalosan vezet túrákat; nem csak a magyar Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, hanem a Neusiedler See-Seewinkel Nemzeti Parkban is.

Biciklis túráink nem teljesítménytúrák, hanem élménytúrák! Ezt szeretnénk külön kiemelni, mivel itt a hangsúly a természeti és kulturális látnivalókon van! Többször megállunk, és a KOWA spektív segítségével meglessük az éppen akkor látható madarakat, és személyes élményeivel betekintést nyújt az itt élő állatok és növények életébe!

Kerékpártúra a Fertő-táj és a Hanság között

Kerékpártúra a Fertő-táj és a Hanság között

ÜZENJ TISLÉR DIÁNA TÚRAVEZETŐNEK!

GYALOGOS ÉS KERÉKPÁROS KIRÁNDULÁSOK SOPRONBAN

2020-02-19T01:11:33+01:00

„Pálos” kerékpáros kirándulás a Szalamandra-tóhoz

"Pálos" kerékpáros kirándulás Sopronból a Szalamandra-tóhoz Tekintsd meg kerékpárral az Alpokalja páratlan szépségű hegyvonulatai között megbújó féltett kincseinket Sopronból Sopronbánfalvára bringázva! Ismerd meg a túravezetővel az egyetlen magyar [...]