Sáros Viktor soproni túravezető
Séta túravezetővel a Soproni Parkerdőben a Városi sétaúton és az Ojtozi fasoron

SÁROS VIKTOR TÚRAVEZETŐ

Erdőmérnöknek és vadgazda mérnöknek tanultam a Nyugat-Magyarországi Egyetem. Itt jöttem rá, hogy ez az erdész-vadász hivatás és a mögötte rejlő tudományos háttér mennyi érdekességet takargat, amiről a hétköznapi életben nem hallunk. Felismertem, hogy ezt közérthető módon imádják hallgatni a természetjárók és a „mezei” kirándulók is. Már az egyetem mellett túrákat vezettem a Soproni-hegységben és a Duna-Ipoly Nemzeti Park kötelékében a Pilisben és a Budai-hegyekben, ahol tovább érlelődött bennem a gondolat, hogy további célokat hajtsak fel a túravezetés terén.

Túravezetőként és kirándulás szervezőként leendő soproni és fertő-tavi városlátogatásodat szeretném emlékezetessé tenni, hogy többet láss, mint egy „mezei” turista. Szemezgess és jelentkezz már otthonról tematikus gyalogos- és kerékpáros kiránduló programjainkra! Mielőtt útnak indulnál, már tudni fogod milyen egyedi élmények várnak rád programjainkon.

Találd meg velünk azokat a helyeket, hallgasd meg azokat a történeteket, amelyekről sokszor még a soproniak sem tudnak. Szuper ötletekkel várjuk osztálykirándulókat, céges és természetjáró csoportokat. Specialitásunk, hogy programjaink akár 2 fő jelentkező esetén is indulnak. Így tényleg személyes emléket szerezhettek az útikönyvek jegyzetelése helyett. Élményekkel és kikapcsolódással vár a Hűség városa és Sáros Viktor, a te túravezetőd!

A soproniseta.hu és a sopronikerekpar.hu egy turisztikai vállalkozás, ahol mindenki azért dolgozik, hogy Sopron és környékén mozgásban tartsuk a turizmus kerekeit. Gyalogos- és kerékpáros kirándulásokat, idegenvezetéseket indítunk az év minden napján Sopronban és a Fertő-tó körül. Főleg az ide látogató kirándulóknak, de soproniaknak is. 3 kerékpárkölcsönzőnk is működik, ebből egy Fertőrákoson. Célunk, hogy minőségi élményt biztosítsunk az aktív pihenésre vágyó vendégeinknek.

Kis vállalkozás vagyunk, de abban, amit csinálunk megszállottak. Nem vagyunk egyedül a piacon, de nem is vagyunk irigyek. Szeretjük a partnereinket, akikkel közösen szervezzük az Alpokalja-Fertő-táj turisztikai kínálatát.

A legtöbbször azzal búcsúznak tőlünk a vendégeink, hogy élményt vittünk soproni kirándulásaikba és ezért újra vissza fognak hozzánk térni. Minden munkatársam azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Amit imádok

  • Visszatérő vendégeimet újra látni.

  • Történeteket, legendákat, érdekességeket mesélni.

  • Pozitív meglepődéseket hallgatni a kirándulások végén.

  • Munkatársaimat, akik nélkül nem lenne ennyi időm túrákat vezetni.

  • Utazni, bármerre.

VEZETETT KIRÁNDULÁSAIM

2020-02-19T01:11:33+01:00

„Pálos” kerékpáros kirándulás a Szalamandra-tóhoz

"Pálos" kerékpáros kirándulás Sopronból a Szalamandra-tóhoz Tekintsd meg kerékpárral az Alpokalja páratlan szépségű hegyvonulatai között megbújó féltett kincseinket Sopronból Sopronbánfalvára bringázva! Ismerd meg a túravezetővel az egyetlen magyar alapítású szerzetesrend történetét, egyik legnagyobb [...]