KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS SOPRONBAN ÉS A FERTŐ-TÓ PARTJÁN

EZT NYÚJTJUK NEKED!

 • Célzottan túrakerékpárokat tartunk a hosszabb kiránduláshoz.

 • Biztonságos kerékpárt adunk, amit minden használat után átnézünk műszakilag. Extra biztonságod érdekében ingyenesen biztosítunk bukósisakot és sárga mellényt kölcsönzésed mellé. Elmondjuk a legpraktikusabb használati lehetőségeket is kölcsönzés előtt.

 • Ingyenes kiegészítőket adunk (táska, térkép, gumipók, bukósisak, stb.).

 • Jól felszerelt, kényelmes kerékpárokat biztosítunk, amivel élmény a Fertő-tó megkerülése.

 • Felnőtt, tini és gyerek méretű bicikliket is tartunk.

 • Ingyenesen parkolhatsz a kölcsönzés ideje alatt.

 • Online is foglalhatsz kényelmesen, akár mobilról, fizetési kötelezettség nélkül.

ONLINE FOGLALÁS EGYSZERŰEN

DÍJAK

A kerékpár kölcsönzési pontokon eltérő díjak érvényesek. Ezeket a díjakat mutatja a táblázat.

INGYENES KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK:

 • Kerékpárzár,
 • Csomagtartó táska a hátsó kerék fölé szerelve,
 • Bukósisak a biztonságos közlekedéshez és napszúrás ellen,
 • Sárga mellény a láthatóságért,
 • Gumipók saját hátizsák csomagtartó vázra való felrögzítéséhez,
 • Fényvisszaverős nadrágcsík éjszakára,
 • Defektjavító spré a gyors segítséghez,
 • Kézi pumpa a leeresztett gumi felfújásához,
 • Mobiltelefon tartó a kormányra a könnyű tájékozódáshoz,
 • 220 Voltról működő e-bike töltőkábel az elektromos kerékpárok mellé,
 • + Sopron és Fertő-tó térkép az online foglalásért.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Igen, jelezd nekünk minél előbb írásban (sms, e-mail).

Igen, bármikor. (sms, e-mail útján.)

Sajnálni fogjuk, ugyanakkor nem keletkezett fizetési kötelezettséged. Kérünk, értesíts minél előbb, ha visszamondanád! Ne parkoljon feleslegesen a kerékpár.

Nincs kaució. De átvételkor a kölcsönzési szerződésbe a személyes adataid bekerülnek. Ez bőven elég.

Személyigazolvány és lakcímkártya felmutatása. Az adatokat a kerékpárkölcsönzés szerződéséhez feljegyezzük, amit aláírásoddal hitelesítesz.

Erősen ajánlott. Így leszel te is nyugodt, hogy a kívánt időpontban a rendelkezésedre fog állni a kerékpár és nem fogyott el a kölcsönzőből. Szerintünk ez a nyugodt pihenés, nyaralás, kirándulás titka.

Csúcsszuper kerékpáros tippjeink vannak a Sopronban és a Fertő-tó körül. Szívesen küldjük neked e-mailben az útikalauzokat, amit akár nyomtatva, akár mobilon is magaddal vihetsz a túra során. Iratkozz fel hírlevelünkre a tippekhez vagy jelöld be foglalásnál, hogy kéred a soproni és fertő-tavi kirándulás tippeket.

Használata csak egyetlen esetben kötelező. Ha lakott területen kívül 40 km/h feletti sebességgel haladunk. Ezt leszámítva mindenkinek a saját döntése a sisakviselés. Mi ajánljuk, ezért ingyenesen biztosítjuk. Amit mi adunk, biztonságos, könnyű, kényelmes (hamar meg lehet szokni) és véd a napszúrás ellen is. Ne feledd, a bukósisak életet ment!

Látni és látszódni, ez alapelv! Magyarországon és Ausztriában csak éjszaka és lakott területen kívül kötelező. Mi erősen ajánljuk, ezért ingyenesen biztosítjuk. Amit mi adunk, biztonságos, könnyű, bárkire jó méretű, szellős és nem izzadsz bele. Igaz szépségversenyen nem nyernél vele, az autósok imádni fognak érte téged és az életed is megmarad! Ne feledd, a mellény életet ment!

Igen, van 2 db e-bike. Fertőrákosi kerékpárkölcsönzőnkben tudod átvenni. Előre szükséges foglalni. Legkésőbb az előző napon. Kölcsönzési díja 12 000 Ft/naptári nap, aznapi visszaérkezéssel vagy 10 000 Ft 4 óra alatti időtartamra.

Használatát azoknak ajánlom, akik amúgy tudnak és valamilyen szinten szoktak kerékpározni. Használata egyszerű, de technikája miatt kicsit nehezebb a gép. Meg kell tartani, amihez egy szükséges egy átlagos egyensúlyérzék, kerékpározásban meglévő tapasztalat. Előfordul, annak szeretnének elektromos kerékpárt vinni, aki amúgy nem tud kerékpározni. Ő ezen sem fog tudni, sőt ebben az esetben baleset veszélyes.

Minden más esetben tökéletes választás hosszabb túrákhoz (pl. Fertő-tó kerüléséhez) annak, akinek könnyedséget jelent a hosszú kilométereken az elektromos rásegítés. És tartani szeretné a tempót a gyorsabb társaival.
Tehát ezt is kell tekerni, de az állítható erősségű rásegítés felhőtlen élményű kerékpározást jelent.

Körülményektől függően egy töltéssel 40-80 km-t tudnak menni rásegítéssel. Ha megállnak valahol (kávézni, étkezni) bárhol rátölthető a hozzá adott töltővel (mint egy telefon).

Átadáskor személyesen megmutatjuk az egyszerű használatát. Kérdés esetén bátran írj nekünk!

Az ingyenes kiegészítők (bukósisak, csomagtartó táska, zár, gumipók, sárga mellény) minden kerékpárhoz, így az e-bike mellé is jár.

Van több méretben is.

Tandem kerékpár nálunk nem kölcsönözhető, de tudunk olyan kölcsönzőt ajánlani Sopronban, ahol igen. Keress minket és átirányítunk!

Sajnos nincs szállító utánfutónk.

Sokaknak tetszenek meg az új fejlesztésű túrakerékpárjaink. Viszont mi kerékpár értékesítésével nem foglalkozunk. A modell típusát természetesen felírhatod/elküldjük. Kereskedelmi forgalomban beszerezhetők.

Fertőrákosi Kerékpárkölcsönzőnkben vállalunk bicikli javítást. Kérlek keress e-mailben, hogy biztosan nyitva vagyunk-e tervezett érkezésedkor.

A saját, kölcsönzős kerékpárok napi szintű ellenőrzése, javítása minden kapacitásunkat leköti. Ezért Sopronban külsős bicikli szervizelését nem vállaljuk. Viszont minden soproni kerékpár szervizt ismerünk és őket javasoljuk felkeresni. Vagy Fertőrákoson szeretettel várunk.

KERESS MINKET VAGY KÉRDEZZ TŐLÜNK!

MOBIL/SMS: 06 30 999 2586 – E-MAIL: info[kukac]soproniseta.hu

SOPRONBAN egész évben hétfőtől – vasárnapig: 0 – 24 óráig

 • Hotel Sopron recepcióján: 9400 Sopron, Fövényverem út 7.
 • Hotel Lövér recepcióján: 9400 Sopron, Várisi út 4.
 • Hotel Pannónia recepcióján: 9400 Sopron, Várkerület 75.

FERTŐRÁKOSON ápr- okt. hétfőtől – vasárnapig: 09:00 – 19:00 óráig

 • Fertőrákosi Kerékpárkölcsönzőben: 9421 Fertőrákos, Fő utca 242.