Történelmi belváros esti fényekben

Kellemes esti séta Sopron belvárosában. A szűk utcácskák önmagukban egyedi hangulatot adnak, esti fényekben pedig még különlegesebb élményben lehet részük. A rómaiaktól napjainkig bepillantást nyerünk Sopron történelmi eseményeibe. A belváros szívét a helyi mondák és a titkos átjárók teszik még varázslatosabbá. Tarts velünk egy felejthetetlen városnézésre!

Soproni Tűztorony esti fényekben

Városnézés este? Mi a jó abban?

Szó szerint mást látunk, mint nappal. Mintha ugyanaz a színházi díszlet lenne, de a következő jelenetben más szögből és addig nem látott színekkel megvilágítva. A belváros azért este sem fekete-fehér. Az idegenvezetés közben utcáról utcára színezzük ki helyi történeteinkkel a macskaköves utcákat.

Történetek esti lámpafények mellett

Sopron, az álmos kisváros. Sokszor így említik a Sopronba kirándulók. A nyugodt határszéli város lakóinak bőven van okuk a fáradtságra, hiszen számtalan kincset őrizgetnek az ide látogatóknak évszázadok óta.

Ez a város szerény, nem beszél sokat, de tudja rangját. S a régi kövek között érezni és emlékezni tud. Őriz egy polgári életformát, mely a legértékesebb volt Magyarországon az elmúlt négyszáz esztendőben. A békét őrzi e bolthajtásos szobákban, a békét, melyet a háborúban minden ember külön őriz meg lelkében és életében, ha túl akarja élni a vihart. Sopronnak múltja van, melyről tud, s ezért van jövője is. (Márai Sándor)

A legendák és érdekes történetek útján sétálunk mi is vacsora előtt lelkes idegenvezetőnkkel. Gondolataink és szemünk egyaránt kalandos utat járnak meg soproniakat is sokszor meglepő városnézés során.

Idegenvezetésünk specialitása

IDŐTAKARÉKOS

Az idő Sopronban gyorsan telik

HOGY TÖBB MARADJON MÁSRA IS

Sok idő kihámozni a lényeget az internetről. Mi időt spórolunk neked, hogy másra is jusson!

KÜLÖNLEGES

Nem mindennapi megvilágításban látod Sopront

RITKÁN LÁTHATSZ ILYET

Egyedi helyszínek és történeteket tartogatunk neked.

IRÍGY SOPRONIAK RÉMÁLMA

Mert ők sem tudnának ennyit mesélni.

MERT ŐK IS MEGIRIGYELNÉK

Mi sokat tanultunk, hogy ezt megnyerően átadhassuk neked.

LEGÚJABB PROGRAMUNK

Frissülj fel velünk!

MÉG NEKÜNK IS ÚJ

Szeretünk új, de szép dolgokba kezdeni. Ezt a sétát is ennek szellemében ajánlom neked!

KIS LÉTSZÁMÚ

Te + Sopron + Idegenvezető

NEM TÖMEGRENDEZVÉNY

Hogy mindent láss, halj és érezz!

ÁLLATBARÁT

Tudjuk, hogy ők is családtagok.

EGYÜTT A KEDVENCEINKKEL

Ha fegyelmezetten viseli más emberek közelségét, ezen a sétán is veled tarthat.

Amire még számíthatsz!

Lelkes és egyben lokálpatrióta idegenvezetővel útikönyvek és térképek heteken át való tépkedésétől válthatjuk meg magunkat időt és pénzt spórolva. Legyen gondtalan és hasznosan eltöltött minden Sopronban eltöltött percünk. Bízzunk az idegenvezető vendégszeretetében és töltsünk vele egy kellemes kirándulást a Hűség városának szívében!

Az érdeklődéstől függően kb. másfél órás idegenvezetés során felelevenednek a város helyi és országos hírű történelmi eseményei, jótevői és ellenségei. A rómaiaktól a napjainkig végig követhetjük a kultúra a művészet meghatározó korszakait a bor, az építészet és a zene világában. Az útvonaltervünk legyen meglepetés.

A garantált színvonalért a soproni, belvárosi idegenvezetést a Sopron Régió Turisztikai Központ idegenvezetői végzettséggel rendelkező partnere biztosítja a SoproniSéta.hu vendégei számára. A SoproniSéta.hu jól ismert élménygaranciája természetesen ezen sétán is érvényes. Ha az idegenvezetés végén elégedetlenségének ad okot szomorúak leszünk és nem kérünk térítést. Minket az motivál, ha a vendég jól érzi magát valamennyi kirándulásunkon.

A jelentkezést vagy ajánlatkérést az alábbi űrlappal is elküldheted nekünk!
Élményekkel és kikapcsolódással várunk Sopronban!

Időben: kb. 1,5
Térben: 2 km
Nehézség: könnyű séta
Ajánlott: Gyerekektől a nyugdíjasokig
Indulás: Sopron, Tűztorony bejárata
(Fő tér 1.)
Időpontok:

Minden nap indítható, kérésre.
Ajánlott időpontunk: 20:00.

Díj:

4 000 Ft/fő

Minimum 4 fővel vagy 4 fő díjáért indul.
12 év alatt szülővel ingyenes.
Csoport esetén kedvezmény.

Garancia: élménygarancia, árgarancia