KÉPEKEN A IV. TÚRÁZZ SOPRON! VÁROSI TÚRANAPUNK

TAVASZI HELYETT TÉLI TÚRA

4. akalommal rendezte meg 2018. március 4-án az ingyenes Túrázz Sopron! városi túranapot az Önkormányzat Sportfelügyleti Csoportja, a soproniseta.hu, valamint a Sopron – Fertő-táj Turizmusáért Egyesület.

A közel 60 résztvevővel a Csik Ferenc uszodától indultunk neki az elviekben tavaszi, gyakorlatilag havas túránkra. Célunk az volt, hogy családjainkkal és barátainkkal kimozduljunk egyet kirándulni, túrázni a hegyvidéken. Túlsásogan nem szakadtunk el a várostól, inkább csak a közeli népszerű és szép kirándulóhelyeket kerestük fel. Persze voltak azért ritkán látott célpontok is, mint pl. a Bögre-forrás, a Vas-hegyi páholy és mellette a Gloriette-kilátó. Az időnkénti pihenőkön túravezetőnk a téli erdő életéről mesélt.

Az út során találkoztunk őzekkel, de végül nem őket, hanem a meglepetés pogácsa hegyeket fogyasztottuk el jóízűen. A mókusnak csak a lábnyomaival találkoztunk, így ő teljes biztonságban érezhette magát.

A jó hangulatról vasutas és postás a turista egyesületek fáradhatatlan vándorai és a szélmentes, napos idő gondoskodott. A biztonság nem volt kétséges, mert mentős kísérőt is kaptunk túránkra.

HA LEMARADTÁL, GYERE A KÖVETKEZŐRE!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk, amint közeleg egy ingyenes kirándulás vagy túra! Túrázz Sopron! városi túranapunk várhatóan 2018 őszén lesz ismét szeptember vagy október hónapban. Arról le ne maradj! Kövess minket!

FELIRATKOZOK A HÍRLEVÉLRE, HOGY ÉRTESÜLJEK!

ÍME A IV. TÚRÁZZ SOPRON! FOTÓI

OTT VOLTÁL A TÚRÁN? NEKED MI VOLT A LEGJOBB ÉLMÉNYED?

Hagyd meg nekünk itt üzenetben egy kedves soproni kalandodat a cikk alatt vagy írd meg nekünk akár levélcímünkre, akár Facebook oldalunk falára!  Írd le nekünk, közben neked is felelevenednek a kellemes emlékek! Előre is köszönjük! 🙂

Szerző: |2018-03-09T15:28:59+00:002018 március 9.|
Szia! Sáros Viktor soproni túravezető vagyok. Gyalogos és kerékpáros kirándulóprogramokkal várlak Sopronban és a Fertő-tó körül. Ismeretterjesztő sétáim, kirándulásaim és túráim minden korosztály részére új élményeket nyújtanak. Legyen szó akár nászutas családokról, akár nyugdíjas csoportokról. A programok a Hotel Sziesztától indulnak minden nap az egész év során. Még kérkpárkölcsönzőnk is rendelkezésre áll, hogy profi túrakerékpárokkal guruljunk az élmények útján! Nézz körül a gyalogos és kerékpáros kirándulások között! Biztosan megtetszik valamelyik vagy kapsz egy tuti tippet soproni városlátogatásodhoz.

Itt üzenj nekünk!

KIRÁNDULÁS TIPPEK

CIKLÁMEN-TANÖSVÉNY A LŐVÉREKTŐL A VÁRHELY-KILÁTÓIG

Hangulatos utazás a Soproni Parkerdő ciklámen mezőjén az egyik legmagasabban lévő kilátónkig.

Ciklámen-tanösvény táblája a Soproni Parkerdőben

Ciklámen-tanösvény táblája a Soproni Parkerdőben

Ciklámen-tanösvény a Soproni Parkerdőben

Ciklámen-tanösvény a Soproni Parkerdőben